Paris Saint Germain vs Montpellier - Analyse, noteringen en resultaten van de wedstrijd.

Voorspellingen Paris Saint Germain vs Montpellier

• VS
100% gratis voor uw eerste weddenschap

De kogel is door de kerk. Na 27 speelrondes zonder een verliespartij voor Paris Saint Germain is het nu dan toch echt een feit. De Parijzenaren zijn verslagen. Olympique Lyon was in de 28e speelronde van de Ligue 1 met 2-1 te sterk voor Paris Saint Germain. Beide goals vielen al in de eerste helft voor Lyon waarna Paris Saint Germain de wedstrijd weer spannend maakte in de 51e minuut door een doelpunt van Lucas, dit bleek echter niet genoeg en ineens was daar dan de eerste nederlaag voor Paris Saint Germain in de competitie. Paris Saint Germain had al ervaren wat verliezen was dit jaar tegen Real Madrid, de wedstrijd voor de Champions League ging verloren met 1-0. Verder….