Toto : wedden op voetbal, ijshockey en American football

Bonus

In Nederland is Toto de enige nationale speler in het online wedden op voetbal. Al sinds 1956 organiseert Lotto het gokken op officiële voetbalwedstrijden via Toto. Daarnaast is er de laatste jaren ook de mogelijkheid om te wedden op ijshockey en American football. Toto is al decennia een zeer betrouwbare partner voor al uw weddenschappen in het voetbal. Vanwege de naamsbekendheid en de betrouwbaarheid is Toto zeer populair onder Nederlandse gokkers. Het betaalsysteem is zeer veilig en de klantenservice reageert altijd snel en correct. Voor spelers die houden van kwaliteit van eigen bodem is Toto het ideale platform voor de meest uiteenlopende weddenschappen rondom voetbal, ijshockey en American football.

Medios de pago90%
Sitio web85%
Bono85%
Apoyo cliente85%
Cuotas90%
Evaluacion global87%

Wedden bij Toto

Toto Registratieprocedure

De registratieprocedure bij Toto is zeer eenvoudig. Door te klikken op ‘registreren’ komt u op de pagina om een account aan te maken. Door uw persoonlijke gegevens in te vullen hebt u binnen enkele minuten een account. U kunt direct uw eerste voorspellingen doen voor voetbaluitslagen zodra u geld op uw account hebt gestort.

Toto Bonussen

Bij Toto krijgt u helaas geen welkomstbonus. Als u lid bent van een amateurclub kunt u wel sparen voor extra geld in de clubkas of materialen. Op die manier kunt u op kleine schaal iets betekenen voor uw eigen club.

Toto Website

De website van Toto is gebruiksvriendelijk en er is een helder overzicht van de odds. Alle wedstrijden in het voetbal zijn direct te zien en u kunt er direct op inzetten. De witte en groene tinten van de site bieden de speler een frisse blik op het geheel. Er zijn enkele beperkingen voor gebruikers van Google Chrome en gebruikers van de site via een SmartPhone.

Toto Klantenservice

Bij Toto kunt u met al uw vragen over voetbal weddenschappen terecht. Op de site kunt u een email versturen naar de klantenservice met hierin uw vraag. Deze wordt vrijwel altijd dezelfde dag nog beantwoord. Als u direct antwoord wilt op uw vragen kunt u ook bellen met de klantenservice.

Toto Betaalopties

Bij Toto hebt u een keuze uit verschillende betaalmethoden. U kunt betalen met alle bekende creditcards, maar er is ook een mogelijkheid om te betalen via iDEAL. U kunt contact opnemen met de klantenservice om te zien welke betaalmiddelen u kunt gebruiken.

Plaats een reactie