Betclic : Wed op de beste

Bonus

BetClic wordt altijd veel gekozen op de markt van het online wedden dankzij de kwaliteit van het aanbod en de hoogte van de gegeven bonus, zoals staat uitgelegd op de site Online Wedden. De sporten en de daaraan verbonden competities zullen met name voetballiefhebbers tevreden stellen omdat BetClic meer dan 65 competities aanbiedt (Eredivisie, Serie A, Premier League, Champions League, Europa League,…).

Medios de pago90%
Sitio web85%
Bono85%
Apoyo cliente85%
Cuotas90%
Evaluacion global87%

Wedden bij Betclic

Betclic Registratieprocedure

Een simpele procedure van vier stappen waarmee u zich gemakkelijk kunt registreren is alles wat u hoeft te doen. Uw munteenheid, nickname, bonuscodes en dergelijke worden opgenomen tijdens deze procedure. Zodra u klaar bent kunt u gebruik maken van ALLE mogelijkheden om te wedden!

Betclic Bonussen

Als u uw eerste bod op BetClic verliest krijgt u het geld integraal teruggestort. Dat is de bonus op online wedden die BetClic biedt. U legt €20 in op een resultaat dat mislukt en BetClic geeft u uw €20 terug. U hebt tevens een tweede kans om opnieuw te wedden en u te herstellen.

Betclic Website

BetClic is de trotse eigenaar van een van de beste online wedden sites op de hele wereld. De site is creatief en gebruiksvriendelijk met simpele tabs waardoor spelers geen fouten kunnen maken. Het is gemakkelijk speelbaar, vraagt niet teveel van de ogen en is betrouwbaar.

Betclic Live Wedden

Om bij te blijven in de wereld van het online wedden, levert BetClic een betrouwbare en snelle live service bij het wedden aan zijn spelers. Het blijft altijd de site “Waar de “line” vandaan komt.

Betclic Klantendienst

U kunt 24/7 met de klantenservice van BetClic chatten. De vertegenwoordigers zijn vriendelijk, weten waar ze het over hebben en zijn bereid zoveel tijd als nodig is met u te besteden om uw problemen op te lossen.

Betclic Betaal Opties

Alle bekende creditcards en debitmethoden worden geaccepteerd bij BetClic. Neteller en Moneybookers zijn ook betaalopties. Iedere betaaloptie heeft zijn eigen minimum en maximum stortingslimiet en ook is een beschrijving van de betalingsmethode te vinden.

Plaats een reactie