NetBet

Bonus

Wedden op sport is een markt vol potentie, weet ook NetBet. Deze bookmaker staat terecht bekend om het enorm brede aanbod dat er te vinden is. Als je bijvoorbeeld interesse hebt in paardenrennen, darts of bandy, NetBet is een goed adres om een gokje te wagen. Noteringen zijn bovendien zeer goed. Maar wat maakt deze bookmaker nu eigenlijk zo uniek?

Dit platform ontstond in 2001 en is dus al geruime tijd zeer actief op de markt. Het bedrijf is een officiële sponsor van de Engelse voetbalclub West Bromwich Albion en Franse club AS Saint-Étienne. Hiermee toont de bookmaker aan dat het nauw betrokken wil blijven bij de sportwereld.

NetBet staat geregistreerd bij de Maltese Kansspelautoriteiten en kan dus als veilig gemarkeerd worden. Het aantal mogelijkheden om geld te storten is bovendien enorm. Wanneer je met credit card wilt betalen, dan kun je gebruik maken van VISA en MasterCard. Ook betaalmethoden als Ukash, Entropay, Paysafecard en Skrill zijn beschikbaar. Het volledige overzicht is te vinden op de website van de bookmaker.

Op de website zijn diverse talen beschikbaar. Wanneer jouw voorkeur Engels geniet, dan kun je hier ook gebruik van maken. De website van NetBet is daarnaast beschikbaar in het Frans, Duits, Roemeens, Pools, Russisch en Spaans! Kortom, genoeg mogelijkheden voor iedere bezoeker.

Om klanten te helpen met het wedden, kun je aan de rechterzijde van het scherm altijd zien welke wedcombinaties zeer gebruikelijk zijn bij dit online wedkantoor. Je kunt deze (gedeeltelijk) overnemen om inspiratie op te doen. Dit is een stukje service dat NetBet verleent en zo is er nog veel meer van deze bookmaker dat je zal verrassen. Vergeet bovendien niet de pagina met promoties eens uit te checken! Hier staan mooie bonussen en promoties tussen die het spelen een stuk leuker zullen maken!

Plaats een reactie