Ajax – Groningen

Eredivisie, 31 e speelronde. 22 april 2012 om 16h30, Amsterdam ArenA. Ajax ontmoet Groningen. Onze wedstrijdanalyse.

Onze analyses

Zondag 22 april staan Ajax en Groningen tegenover elkaar in de Eredivisie. De wedstrijd zal in Amsterdam gespeeld worden in de Amsterdam Arena. De wedstrijd zal om 16:30 uur beginnen. Ajax staat op dit moment op de eerste plaats binnen de Eredivisie en wil die plek natuurlijk vasthouden. Groningen staat niet eens meer in het linker rijtje en zal er alles aan moeten doen om weer een beetje positie te pakken.

Ajax zou deze wedstrijd op papier moeten kunnen winnen. Groningen heeft van de afgelopen wedstrijden buiten Groningen slechts 1 gewonnen. Dat zou dus geen probleem moeten zijn voor Ajax, maar dat wil niet zeggen dat Groningen geen potje kan voetballen. Ze hebben hun plek in de Eredivisie wel verdient, maar spelen nog te wisselvallig om zich echt als topclub te mogen en kunnen stempelen. Ajax is op dit moment erg goed met veel spelers uit eigen opleiding. Iets waar andere clubs ook nog van kunnen leren. Een goed team kun je niet kopen, die moet je trainen.

Groningen doet het niet best de afgelopen wedstrijden buiten Groningen. Ze winnen nauwelijks partijen en zijn dan ook inmiddels naar de 11e plaats gezakt. Erg veel kans lijken ze niet te maken tegen Ajax op dit moment. Echter kunnen we de Groningers niet onderschatten. Het blijft een team met goede kwaliteiten en is absoluut in staat Ajax te kloppen of in elk geval een gelijkspel eruit te slepen.

Wil je graag wedden op deze wedstrijd? Dan is het verstandig om te wedden op Ajax, maar als je een gokje wilt wagen zouden we hier op de redactie gaan voor een gelijkspel. Iets dat niet geheel onwaarschijnlijk is en ook nog eens goed uitbetaald. Als je gaat wedden op deze wedstrijd, ongeacht je inzet, kun je een leuke bonus van ons mee krijgen. Met die bonus kun je nog meer inzetten op een wedstrijd zonder dat je daarvoor extra geld moet storten. Je maakt dus kans om meer geld te winnen dan dat je initieel kunt verliezen. Handig toch?

Ajax – Groningen Odds

Stream Bonussen Beoordeling Online Wedden
1 Betclic Interwetten €100 Wedden

Wedden op Ajax

Ajax Ajax staat op de 1 e plaats. Ajax heeft 64 punten behaald in 19 overwinningen en 7 keer gelijkspel.

In deze competitie heeft Ajax 4 keer verloren. In de vorige speelronde ontmoette Ajax De Graafschap, waarbij de uitslag 3 – 1 was.

Ajax ontmoet in de 31 e speelronde Groningen. In de laatste 20 ontmoetingen tussen de twee teams, won Ajax 14 keer, werd 2 keer gelijkgespeeld en verloor Ajax 35 keer. Ajax heeft daarbij 4 doelpunten gemaakt.

Voor de overwinning van Ajax is 1.16 de beste odd.

Wedden op Groningen

Groningen Groningen staat op de 13 e plaats  in de Eredivisie. Groningen heeft 35 punten behaald in 10 overwinningen en 5 keer gelijkspel.

In deze competitie heeft Groningen 15 keer verloren. In de vorige speelronde ontmoette Groningen Roda, waarbij de uitslag 0 – 1 was.

Groningen ontmoet in de 31 e speelronde Ajax. In de laatste 20 ontmoetingen tussen de twee teams won Groningen 4 keer, werd er 2 keer gelijkgespeeld en verloor Groningen 14 keer. Groningen heeft daarbij 28 doelpunten gemaakt.

Voor de overwinning van Groningen is 19.00 de beste odd.

Odds Ajax Groningen:

Ajax Groningen
Ajax
Groningen
2 - 0
Bookmakers
Winst
Ajax
Gelijkspel
Winst
Groningen