Wedden op vechtsport

Vechtsport is een breed begrip. Er vallen sporten onder zoals karate, boksen en judo. Echter gaat het een stuk verder en behandelen we hier bij het wedden op vechtsport K1 en UFC.

Wedden op K1

K1 is een organisatie voor de Japanse vechtsport. Hierbij worden technieken als thaiboksen, taekwondo, karate, kungfu, kickboksen, maar ook het boksen gecombineerd. K1 werd opgericht door Kazuyoshi Ishii en is een oud Kyokushin-karateka. De K van K1 staan voor de elementen karate, kungfu en kickboksen binnen de organisatie. De 1 staat voor de hoogst haalbare klasse binnen de sport. In 1993 werd de K1 voor het allereerst op de tv uitgezonden.

Wedden op UFC

UFC staat voor Ultimate Fighting Championship en is de allergrootste MMA (Mixed Martial Arts) organisatie die je kunt vinden op deze wereld. UFC vindt plaats in Las Vegas in de VS en is in het beheer van Zuffa, LLC. Een grote Amerikaanse onderneming voor de promotie van sport. UFC is een enorm spektakel en er wordt dan ook wereldwijd flink aandacht aan besteed.

Wedden op vechtsport is wereldwijd razend populair en het is absoluut niet verwonderlijk dat dat dan ook enorm veel gebeurt. Zo ook in Nederland, waar vechtsport niet dusdanig populair is in vergelijking met het buitenland. Toch heeft de vechtsport absoluut bestaansrecht in ons land en kennen we ook een aantal kampioenen van Nederlandse afkomst. Wanneer je gaat wedden op vechtsport dan doe je dit via het grootste wedkantoor van Europa. Simpelweg omdat zij de meeste statistieken en de beste bookmaker weergeven voor het wedden op vechtsport. Dit wedkantoor gaat onder de naam Unibet door het leven.

Bij Unibet kun je gratis een account aanmaken en op basis van de verstrekte informatie en jouw persoonlijke ingeving bij het afsluiten van een weddenschap bepalen op wie je gaat wedden als je gaat wedden op vechtsport. Om een account aan te kunnen maken dien je minimaal 18 jaar te zijn. Een account aanmaken is gratis en storten is niet direct verplicht, pas als je daadwerkelijk een weddenschap af wilt sluiten. Wil je graag wedden op vechtsport? Maak dan direct gratis een account aan bij Unibet.