Wedden op Tennis

Volg de aanwijzingen die in dit gedeelte staan om uw mogelijkheden voor winst bij online wedden op tennis te optimaliseren. Bwin is dé sport-bookmaker die we u aanraden voor als u gaat wedden op tennis. Door onze link te gebruiken profiteert u bovendien van een welkomstbonus van €50 om nog vaker te kunnen wedden.

Analyseer het niveau van de spelers

In het tennis bestaat er een betrouwbaar niveauverschil tussen spelers. Neem bijvoorbeeld de hoogst geplaatsten op de huidige wereldranglijst, er is weinig kans dat één van deze spelers een wedstrijd zal verliezen tegen een als 150e of 180e geplaatste speler. Dat is een beslissend element in een sport als het tennis en het is de belangrijkste benodigde informatie die u na moet gaan alvorens te gaan wedden.

Een andere buitengewoon belangrijke factor is de fysieke gesteldheid van de spelers. Als één van de twee geblesseerd is of een moeilijke periode doormaakt, moet u daar absoluut rekening mee houden in uw prognose, dit kan de hiërarchie in de wedstrijd omverwerpen.

Overigens, onthoud dat bij de grand slam toernooien de opeenvolging van sets moeilijk te verteren kan zijn voor een speler van boven de dertig. Verwaarloost u dit element niet.

Beoordeel de motivatiegraad

Waarom kan de ene speler gemotiveerder zijn voor het idee van winst bij een wedstrijd of toernooiwinst dan een ander ? Er bestaan verschillende antwoorden: De winstpremie, het behoud van een plaats op de wereldranglijst, of een zogenaamde ‘thuiswedstrijd’: zorg voor diepgaande informatie omtrent de motivatie van de spelers.

Ondanks alles kunnen sommige spelers mentaal een jojo-effect beleven en momenten van diepe twijfel doormaken, zonder dat daar een degelijke verklaring voor kan worden vastgesteld.

Het tennis is een sport die allereerst gespeeld wordt door middel van moraal en mentale kracht. Vraag u af, alvorens te gaan wedden, welke speler het meest gemotiveerd is. Het is vaak dit element da het verschil maakt, Voorkom ook inzet op spelers die net een serie slechte wedstrijden achter de rug hebben, die zullen mentaal hoe dan ook minder sterk zijn.

Informeer u over de speelstijl

Iedere speler bezit een specifiek kenmerk dat hem eigen is en de ondergrond van het spel kan buitengewoon belangrijk zijn. Sommigen zijn voortreffelijk op gravel en storten ineen zodra ze het gras betreden, en omgekeerd. Als deze constatering in de meeste gevallen klopt, moet je je afvragen of je van ondergrond of bal moet veranderen.

Soms is de stijl van een speler niet overeenkomstig met die van zijn tegenstander en die laatstgenoemde slaagt er niet in om het genadewapen te vinden om hem te verslaan. U moet daar ook rekening mee houden bij het vaststellen van uw prognose. Tot slot, alvorens te wedden, vergeet niet een blik te werpen op de eerdere resultaten van hetzelfde toernooi. Sommige spelers kunnen favoriet zijn voor een competitie maar slagen er nooit in de finale te bereiken, laat staan die te winnen.

Pas op voor lage winkansen

Wanneer u alle benodigde informatie hebt verzameld, stel u dan de volgende vraag : wat is de warschijnlijkheid dat uw voorspelling bewaarheid wordt ? Vergelijk uw resultaat met de odd die de bookmaker heeft verbonden aan de wedstrijd en bekijk of het de moeite waard is om daadwerkelijk te wedden.

Hoe komt u hier achter ? als u denkt dat een speler 70% (is geHoe komt u hier achter ? als u denkt dat een speler 70% (is gelijk aan een odd van 1.43) kans maakt om te winnen en dat na verificatie de bookmaker u een odd van 2 biedt (wat gelijk staat aan een waarschijnlijkheid van 50%) dan kunt u zonder aarzelen inzetten! Als het tegenovergestelde het geval is, zet dan niet in.lijk aan een côte van 1.43) kans maakt om te winnen en dat na verificatie de bookmaker u een côte van 2 biedt (wat gelijk staat aan een waarschijnlijkheid van 50%) dan kunt u zonder aarzelen inzetten! Als het tegenovergestelde het geval is, zet dan niet in.

Wedden met de bonus van uw keuze Klaar om voor het eerst te wedden Ga ervoor en profiteer van de welkomstbonus zonder enig risico!