Wedden op F1

De Formule 1 is de hoogst haalbare klasse binnen de autosport. Een F1 auto is in staat om binnen enkele seconden snelheden te behalen van boven de 300 kilometer per uur. De motoren die in de F1 auto zitten worden tot 18.000 toeren per minuut begrensd, terwijl dit nog niet het limiet is van de auto. Volgens de regels is het niet toegestaan om een motor die hoger dan 18.000 toeren gaat. Wanneer de auto in een zwijaartseversnelling in de bochten verkeert dan ondergaat de coureur g-kracht die wel op kan lopen tot 5 g.

Als je wilt wedden op F1 dan kun je hiervoor het beste meer informatie opvragen via onze website. Wij leveren inzicht in de statistieken en geven ook een advies gebaseerd op statistieken en onze ingeving.

Op basis daarvan kun je zelf kiezen of je daar in mee gaat de ja of de nee. Een weddenschap plaatsen doe je via het grootste wedkantoor in Europa, namelijk Unibet. Bij Unibet kun je gratis een account aanmaken en als je bijvoorbeeld de juiste winnaar kiest dan kun je aardig wat geld winnen.