Wedden op de Olympische Spelen

De Olympische Spelen zijn al jaren een erg belangrijk onderdeel van de professionele atleet. Het is een immense krachtmeting tussen de sporters en een fenomenaal spektakel voor een ieder. Elk jaar doen duizenden atleten mee aan een uiteenlopende reeks sporten. Er zijn twee delen van de Olympische Spelen, namelijk de Zomerspelen en de Winterspelen en worden om de 4 jaar georganiseerd. De organisatie van de Olympische Spelen dragen de verantwoording voor het nakomen van alle gestelde regels die zijn omschreven in het Olympisch Handvest. De belangrijkste kenmerken van de Olympische spelen zijn natuurlijk de vlag en de vlam.
Ook de Olympische Spelen zijn natuurlijk onderworpen aan het afsluiten van weddenschappen. Wedden op de Olympische Spelen 2012 is dan ook zeker weer mogelijk en dit doe je natuurlijk bij het grootste wedkantoor van Europa, namelijk Unibet. Een account aanmaken doe je helemaal gratis bij Unibet en op basis van de statistieken en informatie die je tot je krijgt kun je een keuze maken. Die keuze zal dan uiteindelijk bepalen hoeveel geld je gaat winnen, naast het bedrag dat je hebt ingezet natuurlijk.

Wedden op de Olympische Spelen 2016 doe je met behulp van onlinewedden.nl omdat je bij ons een uitgebreide selectie van weddenschappen kunt bekijken met een daarbij behorend advies. Op basis van dit advies kun je besluiten of je het er mee eens bent of dat je liever een andere weg inslaat. Er kan natuurlijk altijd van alles gebeuren en niks is zeker, dat maakt het natuurlijk extra spannend. Meld je daarom direct gratis aan bij Unibet en sluit jouw weddenschap(pen) af voor de Olympische Spelen 2012 en win geld!

Nederland en de Olympische Spelen

Ook in Nederland worden de Olympische Spelen op de voet gevolgd. Er is voor ieder wat wils omdat er in elke sport wel een Olympische divisie is waarbij de beste atleten op dat moment de strijd met elkaar aangaan. Er wordt bepaald wie er derde, tweede of eerste wordt. Hierbij worden dan de belangrijke medailles uitgereikt waarbij de bronzen medaille gelijk staat aan de derde plaats, de zilveren medaille aan de tweede plaats en natuurlijk de gouden medaille die de 1e plaats representeert. Naast de medailles is het mogelijk om zowel Olympische als Wereldrecords te vestigen. Dit kan een atleet doen door bijvoorbeeld een bepaalde afstand te zwemmen binnen een bepaalde tijd. Nederland heeft over alle Olympische Spelen waar wij aan deel hebben genomen 332 medailles veroverd. Waaronder 122 bronzen medailles, 110 zilveren medailles en 110 gouden medailles.