Wedden op Darten

Darten is van oorsprong een Britse sport dat met name alleen in de pubs werd gespeeld. Nadat de sport meer bekendheid kreeg in Nederland, met name dankzij het succes van Raymond van Barneveld, is darten in Nederland ook razend populair geworden. Het meest bekende toernooi binnen de dartsport is het World Professional Darts Championship dat eerder beter bekend stond als “The Embassy” en tegenwoordig ook wel bekend staat als “The Lakeside”. Het toernooi wordt elk jaar in Frimley Green gehouden op de Lakeside Country Club.

Als je wilt wedden op darten dan kan dat tegenwoordig via het grootste en meest betrouwbare wedkantoor van Europa, Unibet. Wedden is iets wat een hele hoop mensen doen op een uiteenlopende reeks aan sporten.

Darten is daar natuurlijk een van en niet zonder reden. Er is een hoop geld te winnen! Om te mogen wedden op darten bij Unibet dien je 18 jaar of ouder te zijn en in het bezit van je eigen rekening te zijn.

Unibet geeft een uitgebreide lijst van statistieken weer en een uiteenlopende mogelijkheid van wedopties. Bookmaker worden constant bijgehouden en je kunt zelfs live meekijken via UnibetTV. Zonder twijfel het wedkantoor met de meeste opties. Die opties kun je in jouw voordeel gebruiken, je kunt namelijk de statistieken in combinatie met het live kijken combineren om zo een goede keuze te kunnen maken. Het blijft natuurlijk wedden en er kan van alles gebeuren, maar op deze manier kun je een leuk zakcentje bijverdienen door onder andere te wedden op darten.

Maak direct gratis een account aan en kijk even rond. Pas als je wilt gaan wedden op darten dien je geld te storten. Dit kan vanaf 15 euro. Een account aanmaken bij Unibet heb je in 2 minuten rond. Meld je dus direct gratis aan!