Live voetbal kijken

Deze sites bezitten namelijk uitzendrechten van de Nederlandse, de Engelse, de Italiaanse, de Braziliaanse en de Argentijnse competitie, van tennistoernooien, golftoernooien en basketbaltoernooien. Iedereen die geregistreerd is kan live via streaming de beste wedstrijden op internet volgen van de Calcio, de Budesliga, de grootste tennistoernooien en de beste bokswedstrijden, elk met hun eigen rubriek om live te wedden.

Eredivisie Live

Het is mogelijk om de Eredivisie legaal in streaming te bekijken. De grootste clubs van de Nederlandse competitie worden uitgezonden op sites voor online wedden zoals Unibet of Bwin.
Dankzij deze nieuwe gereedschappen zult u geen enkele wedstrijd van uw favoriete club meer missen. Om naast het gewone wedden gratis te genieten van live wedden op wedstrijden uit de Eredivisie hoeft u zich alleen maar te registreren en een account aan te maken bij de bookmaker van uw keuze.

Streaming bij Unibet

Als u zich registreert bij Unibet en een storting doet van minimaal €20 heeft u de mogelijkheid om de grootste wedstrijden van alle genoemde competities live te kijken met een uitstekende beeldkwaliteit. De lijst met wedstrijden die per dag via streaming worden uitgezonden bij Unibet staat in het tabblad Unibet TV.

Kijken nu ? KLICK HIER