Sure bet

Met de sure bet techniek bent u er zeker van voordeel te halen, wat het eindresultaat van de wedstrijd ook is. Hoe? Het gaat erom in te zetten op alle resultaatmogelijkheden van het evenement. Daarvoor, en om door de mazen van het net van de bookmakers te glippen die ervoor proberen te zorgen u altijd geld afhandig te maken aan het eind, moet u de verschillen in odds tussen de bookmakers gebruiken.

Om een sure bet te vinden moet u de odds van twee of drie bookmakers analyseren en zien of er verschillen bestaan voor hetzelfde evenement. Als er verschillen zijn hebt u de mogelijkheid winst te maken door u te houden aan de volgende formule.

Berekenen van Sure bet

De omzetting van odds naar waarschijnlijkheid werkt als volgt :

De ontwikkeling van de odds en het stijgende aantal evenementen en bookmakers maakt het onderzoek naar surebet ingewikkeld. Daarom is er een complete analyse nodig en het is erg moeilijk erin te slagen die analyse rond te krijgen.
Om u op weg te helpen bieden meerdere sites u odds vergelijkers, gratis toegankelijk, evenals per mail verstuurde herinneringen die u de komst van een surebet aankondigen. Deze mails zorgen ervoor dat u snel op de hoogte wordt gehouden van de mogelijkheid om een sure bet te doen, maar dit is een betaalde service.
In het algemeen is de oddsvergelijker een uitstekend gereedschap, waarmee u het niveau van de odds bij andere bookmakers kunt plaatsen. Helaas is het zo dat als de één een te groot verschil met de ander opmerkt, hij zich haast om zijn odds aan te passen aan het marktgemiddelde. Voor de sure bet is dat dus een verkeken kans.

Blijft het alarmsysteem over om u te helpen bij het gebruik van de sure bet methode. U krijgt direct bericht als er sprake is van een sure bet bij een op handen zijnde evenement. Houd er rekening mee dat het aantal alarmberichten tot honderd per dag kan oplopen.

Advies Sure bet

Omdat de enige manier om dankzij sure bet te wedden de weg van de alarm-emails is geven we u enkele adviezen om de service rendabel te krijgen:

  • Schrijf u in bij meerdere bookmakers
  • Kies voor een breedband internetaansluiting
  • Omdat de maximale inzet beperkt is is het belangrijk u goed te informeren alvorens te wedden.
  • De regels verschillen per sport, houd hier rekening mee.