Paardenrennen

Met het verschijnen van sites waar u online kunt wedden op paardenrennen hebt u de mogelijkheid om te wedden met een goede côte door middel van wat zoekwerk. Hierbij een serie adviezen om nog beter voor de dag te komen bij de paardenrennen.

Om te wedden op paardenrennen hebt u de keuze tusse Unibet, Bwin en BetClic. Al deze paardenrennen wedsites bieden verschillende côtes.

Informeer u dagelijks

Als u op optimale wijze op paardenrennen wilt wedden moet u de hoofdrolspelers kennen als uw eigen broekzak ; u moet zich dan ook interesseren in het dagelijks leven van de paarden en de jockeys. Daarvoor kunt u de hulp inroepen van in paardenrennen gespecialiseerde kranten en aarzelt u niet om adviezen en prognoses van experts na te volgen. Het is ook nuttig om te proberen de paardenrennen op de televisie of op de renbaan te volgen.

Bestudeer de prestaties van de paarden

De naam van de jockey kan een beslissende rol spelen in de prestaties van een paard. Sommige ‘duo’s’ vullen elkaar namelijk beter aan dan anderen en het is noodzakelijk om deze affiniteit nader te onderzoeken om uw prognose netjes te kunnen afwerken. Let ook op het type ondergrond. Of het droog of zwaar is kan invloed hebben op het gedrag van een paard. Andere belangrijke elementen : de afstand en het aantal dat aan de start verschijnt. Deze twee gegevens kunnen de prestaties van de paarden beïnvloeden.

Check de laatste resultaten

Om uw prognose voor te bereiden, informeert u zich over de laatste resultaten van de wedstrijd waarop u wedt. U zult er interessante details vinden zoals het gedrag van de winnaar tijdens de race (op welk moment heeft hij vaart gemaakt ?) ofwel het algemene scenario van de race (op welk moment is de winnaar ontsnapt?). U kunt deze informatie gebruiken bij een volgende wedstrijd op dezelfde plaats.

Wacht tot het laatste moment

In het paardenrennen speelt bijna alles zich af in de laatste ogenblikken. Bij het minste lichamelijke gebrek kan het renpaard met de beste côtes voor de race zijn status als favoriet zien wegsmelten als sneeuw voor de zon. Voor de spelers die rechtstreeks de laatste aanpassingen kunnen zien geldt : Let vooral goed op het gedrag van het paard en dat van zijn jockey. Wanneer u denkt alle gegevens verzameld te hebben, kunt u gaan wedden.