Mybet

Bonus

In 2001 werd myBet opgericht als online wedkantoor voor spelers uit diverse landen. In het Duits, Frans, Turks en Spaans (en nog meer talen) wordt de pagina van dit platform aangeboden. De algemene taal is uiteraard de Engelse taal. Dit bedrijf heeft immers Engelse roots, al is het geregistreerd in Malta als officieel gokplatform. Die licentie werd in 2005 verleend. Naast de MGA heeft ook de Gambling Commission vergunningen verleend aan dit bedrijf.

Als klant van myBet ben je dus verzekerd van absolute veiligheid. Het wedden op sport is het meest uitgebreide onderdeel van de pagina. Speciale promoties voor nieuwe klanten of klanten die voor het eerst inzetten via hun mobiele telefoon, zorgen er voor dat spelers continu alert blijven en mooie aanbiedingen met twee handen kunnen aangrijpen. Daar komt bij dat de pagina statistieken levert die er voor zorgen dat spelers continu op de hoogte zijn en blijven van de ontwikkelingen in de meest uiteenlopende sporten.

De meest uitgelichte sport is uiteraard voetbal. Vooral wanneer er wedstrijden in de Champions League worden gespeeld, kun je bij myBet goed terecht. Tevens zijn de vier grote Europese competities (Liga BBVA, Premier League, Serie A en Bundesliga) altijd beschikbaar voor diverse weddenschappen. Met live wedden maak je het voor jezelf nog wat spannender.

Zodra je begint te spelen bij myBet kun je gebruik maken van een prettige welkomstbonus. Deze kan oplopen tot 50 euro en zorgt er voor dat spelers met een extraatje kunnen beginnen aan hun avontuur bij het online wedkantoor waar ze terecht zijn gekomen. Ook in het casino kun je terecht; speciale VIP programma’s zorgen voor extra spanning. Geld storten kan tevens via veel manieren, inclusief PayPal, Ukash, TrustPay, Paysafecard, Skrill en Neteller. Via de creditcard kun je MasterCard VISA gebruiken. Tevens kun je geld direct overschrijven vanaf je bank.

Plaats een reactie