Bonus Bwin

Bwin heeft een voortreffelijk aanbod van dagelijks online wedden evenals gevarieerde types wedden die de klassieke 1N2 veranderen. U kunt inzetten op voetbal, tennis, rugby, basketbal, golf, zelfs tijdens evenementen. De site Online Wedden staat voor de sterke punten van bookmaker bwin, met name de welkomstbonus die kan oplopen tot €50.

Bonus Bwin €50 gratis

De Bwin bonus kan oplopen tot €50 in de vorm van een kapitaaldepot op uw account. Het is namelijk zo dat als u €50 stort, uw bwin account verhoogd zal worden met €50, wat het totaal brengt op €100. U beschikt dus over €50 die u wordt aangeboden om uw beginnersachterstand tot een minimum te beperken. Om te profiteren van de Bwin online wedden bonus moet u minimaal €10 op uw account storten en drie keer de bonus spelen.

Bonuscode Bwin €50 Gratis

Om een Bwin account te kunnen openen kunt u de stappen volgen via Online Wedden om zo te profiteren van de beste bonusvoorwaarden. Het volstaat om uw persoonlijjke gegevens en uw bankgegevens op te vragen, ze op de post te doen en dat is alles. Het online wedden op de sport van uw keuze kan van start gaan.