Potje bingo spelen

Bingo is een spelletje voor zowel jong als oud en wordt met name door veel spelers tegelijkertijd gedaan. Elke speler krijgt daarbij een formulier voor zijn neus waar getallen op vermeld staan. Deze getallen dienen weggestreept te worden zodra deze wordt opgenoemd door de zogeheten spelleider. Bingo wordt met name op campings en bejaardentehuizen veel gespeeld, maar ook op internet heeft het een populaire wending genomen. Bingo wordt gespeeld met 75 getallen, namelijk 1 tot en met 75. Een formulier bestaat uit 24 getallen. Zodra er een rij vol is of het gehele formulier kan men een prijs winnen. Zodra er een rij of een heel formulier vol is roept men BINGO.

Online bingo spelen bij Maria Bingo

Online bingo bij Maria bingo is razend populair. Dit omdat je ten alle tijden vanuit het comfort van je eigen woning een gezellig potje bingo kunt spelen. Online bingo spelen wordt dagelijks door duizenden mensen gedaan en je kunt er leuke prijzen mee winnen. Via onlinewedden.nl kun je ook online bingo spelen. Je kunt voor echt geld spelen, waardoor je elke ronde kans maakt op leuke geld prijzen. Je kunt het zo bont maken als je zelf wilt. Het kleinste bedrag zorgt al voor wat extra spanning en sensatie. Dat kan dus via onlinewedden.nl. Wil je graag online bingo spelen voor echt geld? Meld je dan aan via onze website en blijf de website in de gaten houden voor tips, advies en meer informatie over online bingo bij Maria Bingo.

Het mag wel duidelijk zijn dat wij groot fan zijn van online bingo. We bieden het natuurlijk niet voor niets aan op onze website. Zoals hierboven vermeld staat kun je voor echt geld online bingo spelen, maar dat is natuurlijk niet verplicht. Je kunt ook voor fun credits spelen. Op die manier kun je natuurlijk ook de lol beleven van bingo, zonder dat het je geld kost. Wel zo leuk toch? Dus ook als je gratis online bingo wilt spelen meld je je aan via onze website.