Visa

VISA is vrijwel onmisbaar als betaalmethode in de wereld van het gokken. Deze credit card verstrekker is één van de meest bekende methode om geld over te maken. Je kunt een dergelijke kaart via het internet aanvragen. Op jaarlijkse basis betaal je wat geld om gebruik te mogen maken van de diensten van VISA. De betaalmethode wordt veel gebruikt bij het online shoppen. Daarnaast is het ook heel gebruikelijk om VISA te gebruiken bij aankopen die vanuit een ander land worden geïmporteerd. VISA is immers internationaal een bekende betaalmethode.

Waar wordt VISA geaccepteerd?

Betalen via VISA, dat in 1958 werd opgericht, kan vanuit meer dan 200 markten. Wereldwijd zijn er 2.2 miljard kaarten die door het bedrijf zijn verstrekt. Geen enkel ander bedrijf heeft op jaarbasis te maken met meer transacties dan VISA. Zo was ruim 38 procent van alle betalingen via een credit card in 2014 gedaan via een kaart van VISA. Of je nu via het internet of in een vaste winkel wilt kopen, met deze credit card is het simpelweg mogelijk.

Het is overigens niet gratis om klant te zijn van VISA. Jaarlijks betaal je normaliter €36,50, al is het eerste jaar gratis voor nieuwe klanten. Alle aankopen die je doet, gaan niet gepaard met extra kosten en zijn tevens verzekerd voor 180 dagen. Tegen diefstal en fraude ben je normaliter dus verzekerd.

Hoe doe je een betaling via VISA?

Op de voorkant van je credit card staan gegevens van je kaart. Deze moet je invoeren bij iedere betaling doet, net als de CVC code, die zich op de achterzijde van de kaart bevindt. Iedere maand worden alle transacties in één keer van je gekoppelde bankrekening afgeschreven. Zo betaal je in feite dus pas later voor je aankopen wanneer je gebruik maakt van deze methode.