Skrill

Voor veel mensen, zeker in de wereld van gokken en wedden op sport, zijn betaalmethoden belangrijk. Skrill is een methode die veel gebruikt wordt. Deze dienst is uitsluitend via het internet actief. Al sinds 2001 opereert het bedrijf als een e-wallet. Dit houdt in dat je geld moet storten in deze digitale portemonnee, waardoor je dingen kunt kopen in winkels en webshops.

Wat is zo gunstig aan het gebruiken van Skrill?

Het gemis van internetbankieren wordt op uitstekende wijze opgevuld met Skrill als betaalmethode. Één van de voordelen van de dienst is het feit dat je niet in schulden kunt komen, zoals je bij het gebruik van credit cards wel eens ziet. Daarnaast is het digitale gebruik zeer eenvoudig; je logt in met je gebruikersnaam en wachtwoord. Deze gegevens gebruik je ook bij het doen van een storting, welke vervolgens meteen gedaan wordt. Skrill is dus ook zeer snel! Gegevens zijn overigens altijd vertrouwd, dus er is nooit sprake van inbreuk op privacy.

Wat kost het gebruik van Skrill?

Deze betaalmethode is net als andere methodes niet gratis. Skrill vraagt €2,95 van iedere klant voor het overmaken van geld van je Skrill account naar je bankrekening of credit card. Dit duurt bovendien 2 tot 5 werkdagen, hetgeen dus niet heel gunstig is.

Hier staat weer tegenover dat een rekening zeer snel aangemaakt is bij Skrill. Je vult je accountdetails in gevolgd door je persoonlijke gegevens en je inloggegevens. Hierna verifieer je je account, zodat je ook daadwerkelijk aantoont dat jij de gebruiker van het account bent. Hier is vaak een kopie van je paspoort voor nodig.

Skrill heeft dus voor en nadelen, maar als je voor snelheid van de betalingen kiest, dan is deze betaalmethode absoluut een aanrader voor mensen die graag snel geld op hun rekening in een online casino willen hebben staan!