Neteller

Neteller is een betaalmethode van het type electronische portemonnee (ook wel ewallet genoemd) en is gespecialiseerd in de wereld van online spellen. Neteller is een online service waarmee de gebruikers geld kunnen overboeken, storten, ontvangen, opnemen en verzenden, zolang de transacties plaatsvinden tussen accounthouders van Neteller of sites die Neteller accepteren.

Neteller is een alternatief voor de creditcard, eenvoudiger in gebruik en veiliger vanwege de grotere anonimiteit . De meerderheid van sites voor online spellen (poker (sportweddenschappen, casino’s, netwerkspellen enz.) accepteert betalingen met creditcard (Visa, MasterCard enz.), maar sommige sites blokkeren betalingen en ontvangsten van dit type sites, om zo de consument te beschermen. Daarom is Neteller één van de favoriete betaalmiddelen van onder andere gokkers en online gamers.

Bovendien heeft Neteller als electronische portemonnee kortingsaanbiedingen voor houders van een online Netteler-account op vele sites waar voor geld wordt gespeeld.

Hoe werkt Neteller ?

Om te beginnen maakt u gratis een Neteller-account aan. Het hebben van een Neteller-account werkt net als internetbankieren. Bij Neteller kunt u op eenvoudige wijze online uw geld beheren.

Hoe werkt een Neteller-account?

Vervolgens hoeft u bij een storting of een betaling op een spellensite alleen maar uw inloggegevens te gebruiken om toegang te krijgen tot uw Neteller-account (behalve uw wachtwoord), dus u gebruikt uw accountnummer en uw Netteller-gebruikersnaam.

Daardoor beschikken de sites niet over informatie omtrent uw persoonlijke creditcard. Neteller accepteert het opwaarderen van accounts met prepaid opwaardeerkaarten van Ukash, waardoor u een online Netteller-account kunt hebben zonder noodzakelijkerwijs in het bezit te zijn van een bankrekening of creditcard.

Transacties via Netteller worden snel afgehandeld. Het grootste deel wordt direct behandeld. De enige uitzondering vormen de transacties waarbij 3 tot 5 werkdagen transactietijd wordt gerekend.

Wat is een Neteller-creditcard?

De gebruikers van de electronische portemonnee van Neteller kunnen gebruik maken van een prepaid Mastercard-creditcard om online overal waar Mastercard wordt geaccepteerd te kunnen betalen, maar vooral om geld op te kunnen nemen bij iedere geldautomaat.
Meer weten over de prepaid creditcard Net+ van Neteller.

Wat kost Neteller ?

Als u weet dat u een virtueel account hebt dat verbonden is aan een gratis prepaid creditcard kunt u zich uiteraard afvragen waar Neteller zijn marge vandaan haalt. Bij iedere transactie, zoals het bijschrijven of overschrijven van geld….betaalt u een klein percentage van het totale transactiebedrag aan commissie