Ukash

Ukash is een systeem van prepaid-kaarten waarmee u op veel sites voor online spellen geld kunt storten (Poker, Sportweddenschappen, Paardenrennen) maar ook dingen kunt kopen bij webwinkels.

Voordelen van UKASH

  • Snel geld storten op sites voor Poker, Wedden en Paardenrennen
  • Complete site website met zoekfunctie voor verkooppunten
  • Eenvoudig en veilig
  • U kunt uw gestorte geld blijven volgen

Hoe gebruikt u de ukash-tickets ?

Voordat u van start gaat is het belangrijk om na te gaan of de site waar u geld wilt storten Ukash-betalingen accepteert.

U hoeft alleen maar een Ukash-Ticket te kopen bij een tabakszaak of bij een kiosk die het systeem Toneo accepteert.

Toneo is een systeem waarmee u prepaid-tickets kunt kopen en omzetten in Ukash, Ticket Surf en Ticket Premium. Toneo is een soort tussenpersoon die de betaalmethodes gebruik laat maken van zijn distributienetwerk. Uiteraard is er wel een commissie voor Toneo die tussen 10% en 20% van de ticketwaarde ligt.

U kunt zich inschrijven op de site van Ukash om een overzicht te krijgen van uw transacties en en uw tickets te wijzigen (ze verdelen in meerdere kleine tickets) en binnenkort kunt u er ook Ukash-tickets kopen via een bankoverschrijving.

Op ieder ticket staat een 16-cijferige pincode. Zodra u deze invoert op een Pokersite of site voor Sportweddenschappen wordt het geld op uw account bijgeschreven en is het direct beschikbaar. U kunt beginnen met spelen!

Conclusie

Ukash is een betrouwbare en snelle manier om direct geld via internet te versturen en te storten bij uw favoriete gamesites. Er zijn geen transactiekosten maar Ukash heeft nog maar een heel klein aantal directe distributiepunten. Vooralsnog moet u dus gebruik maken van het netwerk van Toneo en helaas nog steeds transactiekosten betalen…