Instadebit

Betalen met Instadebit laat klanten direct verbonden zijn met hun online bankieren waardoor het heel gemakkelijk is om betalingen snel te verrichten. Voor de klant zit er veel in: zo is de veiligheid net zo goed als bij je bank en je hebt geen credit card nodig om betalingen te kunnen doen. Daarnaast heb je directe toegang tot je geld en de website is eenvoudig te gebruiken.

Ook voor handelaren is Instadebit een zeer gunstige betaalmethode. De participatie van de klant neemt toe, hetgeen gunstig is voor de verkopers. Daarnaast zorgen betaalbevestigingen voor duidelijkheid aan beide kanten. Instadebit heeft bovendien potentie om het ver te schoppen op de internationale markt.

Hoe werkt betalen via Instadebit?

Het is erg eenvoudig om betalingen via Instadebit te verrichten, want de betalingen gaan op veilige wijze direct van je bank naar het adres naar jouw keuze. Op de pagina van het bedrijf waar je de betaling wilt doen (bijvoorbeeld het online casino of sportsbook) selecteer je iDebit, zoals de methode ook genoemd wordt.

Vervolgens gebruik je je eigen logingegevens om verder te geraken in het systeem. Hierna kun je de betaling goedkeuren en kost het slechts enkele seconden om je betaling te voltooien. Je betalingen worden voltooid zonder dat hierbij extra hoge tarieven bij komen kijken. Je betaalt in enkele seconden tijd en er is geen credit card nodig om geld over te kunnen maken, op welke manier dan ook!

Veiligheid staat hoog in het vaandel bij deze betaalmethode. Gegevens van je bank blijven altijd veilig; deze zullen namelijk alleen tussen jou en de bank blijven. Iedere transactie wordt dan ook nauwkeurig in de gaten gehouden en persoonlijke informatie wordt zeer vertrouwelijk gehouden. Je betalingen bevinden zich dus in een veilige omgeving. De technologie van Instadebit garandeert dat iedere transactie weer van veiligheid verzekerd is.