Entropay

Entropay is een electronische portemonnee waarmee u uw online aankopen kunt betalen bij webwinkels en commerciële gamesites (Poker, Sportweddenschappen, Paardenrennen). Dankzij een virtuele betaalpas werkt het systeem soepel en efficiënt. Entropay beschikt sinds kort tevens over een fysieke betaalpas waarmee u geld kunt opnemen of betalen. De pas maakt gebruik van het netwerk van Mastercard.

Voordelen van Entropay

 • Geld Storten/Opnemen op gamesites.
 • Geld storten op uw Entropay-account via creditcard en bankoverschrijving.
 • Geld opnemen van uw Entropay-account via bankoverschrijving.
 • Betaalpas die gebruik maakt van het netwerk van Mastercard waarmee u overal ter wereld kunt betalen en contant geld kunt opnemen
 • Virtuele betaalpas waarmee u aankopen op internet kunt betalen.
 • Klantenservice en FAQ in het Nederlands

Hoe kunt u zich inschrijven bij Entropay ?

Om gebruik te kunnen maken van Entropay moet u zich aanmelden en een account aanmaken. Hieronder in enkele stappen het volledige proces:

Stap – 1

 • Ga naar de site van Entropay.
 • Vul op het formulier correct en volledig uw persoonlijke gegevens in. Kies als valuta de Euro en vul het nummer in van uw paspoort of ID-kaart.

Stap – 2

 • Voer uw bankpasgegevens in voor toekomstige stortingen.

Stap – 3

 • Bevestig uw account door het nummer in te voeren dat u per e-mail ontvangt.

Stap – 4

 • Zet minimaal €15 en maximaal €1500 op uw account. Om te beginnen met spelen hoeft u dat daarna slechts nog te bevestigen.

Gebruik van een Entropay-account

Als u eenmaal bent aangemeld kunt u gebruik maken van alle mogelijkheden van Entropay. Met dit systeem kunt u online betalen met een ‘virtuele’ creditcard waardoor u de gegevens van uw echte creditcard niet hoeft vrij te geven. Entropay werkt als een tussenpersoon en is er om u te beschermen.

Gebruikmogelijkheden van Entropay

Digitale opslagplaats: U kunt geld storten op uw Entropay-account. U kunt storten via Creditcard (Visa of MasterCard) en via een bankoverschrijving. Bij stortingen via creditcard gelden transactiekosten van 4,95% van het bedrag, bij bankoverschrijvingen ligt dit op 3,95 %.

Entropay betaalpas : Hiermee kunt u meerdere virtuele betaalpassen aanmaken voor het betalen van aankopen bij webwinkels of op gamesites.

U vindt de volledige geschiedenis van uw transacties evenals een afdeling Help en FAQ in het Nederlands.

Naast de virtuele betaalpas biedt Entropay een klassieke echte betaalpas die u via het netwerk van Mastercard kunt gebruiken bij de meeste geldautomaten en winkels overal ter wereld.

Belangrijk om te weten

Het is mogelijk om meerdere virtuele betaalpassen van Entropay te bezitten om uw aankopen te differentiëren of om uw accounts te scheiden. Daardoor kunt u ook het maximumbedrag dat u mag gebruiken verhogen.

Conclusie

Entropay is een zeer complete online betaalmethode waarmee u geld kunt storten op gamesites of diverse online aankopen kunt doen. De virtuele betaalpas werkt als een onafhankelijke tussenpersoon en zorgt ervoor dat u uw bankgegevens niet op allerlei sites hoeft vrij te geven. De echte fysieke betaalpas kunt u gebruiken voor reguliere aankopen bij gewone winkels. Ook kunt u met die pas direct contant geld opnemen bij geldautomaten. De transactiekosten zijn soms wat aan de hoge kant maar het is de prijs die u betaalt om te kunnen profiteren van een een zeer veilig systeem, veel flexibiliteit en veel zekerheid.